Koreańska sałatka szpinakowa to przystawka dla 8 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 127 kalorii , 4 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 66 centów za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka cukru, cebuli, octu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do podania na talerzu przepis ten zajmuje około 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 48% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Koreańska sałatka ziemniaczana , Łatwa koreańska wołowina i Bibimbab (koreański ryż z warzywami i wołowiną) .
Instrukcje
1
Umieść pierwsze sześć składników w słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką; dobrze wstrząśnij. Schłodź do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
2
W dużej misce sałatkowej wymieszaj szpinak, kiełki i orzechy wodne. Tuż przed podaniem wstrząśnij dressingiem i polej nim sałatkę; wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Kiełki
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posyp boczkiem i jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego