Korean Beef Stir-Fry
Przepis Koreański Stir-Fry wołowiny może zaspokoić swoje Koreańskie pragnienie w około 11 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 228 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, czosnek, wino ryżowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry.
Instrukcje
W dużej misce ubić sos sojowy, wino ryżowe, olej sezamowy i czosnek.
Dodaj stek flanki i wrzucić do herbu.
W dużej patelni nonstick lub wok na dużym ogniu, rozgrzać olej do gorąca.
Dodaj stek z boku i gotuj, często mieszając, aż straci różowy kolor, 2 do 3 minut. Wymieszać szalotki i nasiona sezamu, smażyć przez 1 minutę dłużej i podawać.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Field Recordings Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Field Recordings Chenin Blanc]()
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.