Kora zielonej mięty
Green Mint Bark może być po prostu bezglutenowym, bezmlecznym i przyjaznym dla diety przepisem, którego szukałeś. Ten deser ma 137 kalorii, 0 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 73 centy za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 5 fanów. Udaj się do sklepu i kup maksymalnie 3 laski cukierków, krążki do posypywania cukierków, chipsy do pieczenia i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 7%, to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Podobne przepisy to Kora mięty czekoladowej, Kora mięty Oreo i Kora czekolady mięty z konika polnego.
Instrukcje
Wyłóż blachę do pieczenia folią; odłożyć na bok. W kuchence mikrofalowej rozpuść chipsy; mieszaj, aż będzie gładka.
Rozłożony na 13-calowy. x 9 cali prostokąt na przygotowanej blasze do pieczenia.
W kuchence mikrofalowej rozpuść polewę z cukierka; mieszaj, aż będzie gładka. Wymieszaj ekstrakt.
Rozprowadzić na białej warstwie; posypać cukierkami.
Schładzaj przez 10 minut lub do momentu, aż będzie twarde. Rozpaść się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Porto i Moscato d'Asti to moje ulubione wina Bark. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "