Kora Wiśniowo-Pistacjowa
Kora wiśniowo-pistacjowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 696 kalorii, 8G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz cukierki waniliowe placki powłoki, kęsy czekoladowe, pistacje, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Kora Wiśniowo-Pistacjowa, Kora Żurawinowo-Pistacjowa, oraz Kora Pistacjowo-Żurawinowa.
Instrukcje
Mikrofalówka wiśnie i 2 łyżki wody w małej szklanej misce na wysokości 2 minut; odcedzić.
Czekoladę i cukierki rozpuścić w ciężkim rondlu na małym ogniu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z wiśniami i pistacjami.
Rozprowadź na wyłożonej papierem woskiem 15-x 10-calowej patelni jellyroll.
Chill 1 godzinę lub do firmy.
Pokrój za pomocą 3-calowego foremki do ciastek w kształcie serca. Przechowywać w szczelnym pojemniku.