Kora Nerkowca Marmurkowa
Marmurkowa Kora nerkowca jest bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki nerkowca, półsłodką czekoladę, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Prażona Kora Nerkowca Latte, Żurawina Nerkowca Czekolada Kora, oraz Kora czekoladowa z orzechów nerkowca i orzechów laskowych toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Umieść ciemną czekoladę w dużej misce i kuchence mikrofalowej na 50% mocy przez 30 sekund. Dobrze wymieszać, nawet jeśli czekolada nie wydaje się stopić. Powtórz, mikrofal przez kolejne 30 sekund przy 50% mocy i dobrze mieszając po 30 sekundach. Kontynuuj, aż cała czekolada całkowicie się rozpuści. Powtórzyć z białą czekoladą.Wymieszać 1/2 szklanki nerkowca do każdej miski.Łyżka zarówno stopione czekoladki na pergaminie papieru, aby marmurkowy wzór.Schłodzić, aż zestaw, a następnie rozbić na kawałki. Jeśli Twoja kuchnia jest chłodna, możesz spróbować ustawić ją w temperaturze pokojowej, ale potrwa to znacznie dłużej.