Kora Miętowa Warstwowa
Warstwowa Kora mięty pieprzowej wymaga mniej więcej 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 947 kalorii, 10g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, śmietanę, cukierki miętowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kora Miętowa Warstwowa, Warstwa Mięty Pieprzowej Crunch Kora, oraz Kora Mięty Pieprzowej.
Instrukcje
Linia A 9x12-calowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową lub papierem do pergaminu.
Połowę białej czekolady roztopić w górnej części podwójnego kotła nad ledwo gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Na przygotowaną patelnię rozprowadzić białą czekoladę.
1/4 zmiażdżonych miętówek posypać równomiernie białą czekoladą. Schłodzić do firmy, o 15 minut.
W międzyczasie rozpuść gorzką czekoladę, śmietanę i ekstrakt z mięty pieprzowej razem w górnej części podwójnego kotła nad ledwo gotującą się wodą, często mieszając, aż do momentu stopienia. Szybko wlać warstwę czekolady na schłodzoną warstwę białej czekolady; rozprowadzić równomiernie. Schłodzić do firmy, o 20 minut.
W międzyczasie, roztopić pozostałą białą czekoladę w górnej części podwójnego kotła na zaledwie gotującej się wodzie, często mieszając, aż po prostu stopiony.
Szybko rozprowadzić na schłodzonej korze.
Posypać pozostałymi kawałkami mięty pieprzowej; schłodzić do jędrności, około 20 minut.
Pokroić lub rozbić na małe kawałki, aby służyć.