Kora Anyżu Czekoladowego
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Jeśli 1,03 zł za porcję spada w budżecie, Kora anyżu czekoladowego może być wybitny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nasiona anyżu, morele, wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kora Wielkanocna: Na Dwa Sposoby (Kora Jajka Kremowego I Kora Jelly Bean), Anyż Czekoladowy Cannoli, oraz Anyżowe Biszkopty W Czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć małą blachę do pieczenia folią i schłodzić.
Drobno zmielić anyż w elektrycznym młynku do kawy/przypraw.
Wymieszać wiśnie, morele i orzechy nerkowca.
Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub małej metalowej misce ustawionej na małym rondlu z ledwo gotującą się wodą, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Wymieszać z anyżem i połową owoców i łyżką na środku blachy do pieczenia.
Rozprowadzić gumową szpatułką na około 10-na 5-calowy prostokąt i posypać pozostałą mieszaniną owoców, lekko naciskając, aby pomóc przylegać.
Schłodzić do jędrności, około 30 minut, a następnie rozbić na kawałki.
* Kora utrzymuje się, przykryta i schłodzona, 1 tydzień.