Koperek i łosoś Peklowany buraczkami z sałatką ogórkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj koperku i łososia suszonego buraczkami z sałatką ogórkową. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 197 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj koperek i łosoś suszony solą, Łosoś suszony brązowym cukrem i koperkiem, oraz Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować łososia, połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Posypać jedną trzecią mieszanki koperku na dnie naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Ułóż 1 połówkę łososia, od strony skóry w dół, na mieszance koperkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Połączyć jedną trzecią mieszanki koperku i buraków w małej misce; rozłożyć na łososia. Wierzch z pozostałą połową łososia, Skórka do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Burak
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Pozostałą masę koperkową równomiernie rozprowadzić na łososiu. Przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Koper
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
5
Umieść żeliwną patelnię lub inny ciężki przedmiot na łososia, aby ją zważyć; przechowywać w lodówce 24 godziny.
Umieść patelnię na łososia, i przechowywać w lodówce 24 godzin. Powtórz procedurę jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Aby przygotować sałatkę, umieść ogórki w durszlaku; posypać 1 łyżką soli. Dobrze rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
9
Spuścić w zlewie 1 godzinę.
10
Umieść ogórki na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
11
Odstawić 5 minut, naciskając od czasu do czasu.
12
Połącz ogórki, ocet i pozostałe składniki z wyjątkiem gałązek koperku. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do 4 godzin, mieszając od czasu do czasu; dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Ocet
Koper
13
Zeskrobać i wyrzucić mieszanki buraków i soli z łososia. Wyrzucić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
Burak
Sól
14
Łososia pokroić w plastry o grubości 1/8 cala; wyrzucić skórę.