Koperek i łosoś Peklowany buraczkami z sałatką ogórkową

Koperek i łosoś Peklowany buraczkami z sałatką ogórkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj koperku i łososia suszonego buraczkami z sałatką ogórkową. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 197 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj koperek i łosoś suszony solą, Łosoś suszony brązowym cukrem i koperkiem, oraz Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować łososia, połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać jedną trzecią mieszanki koperku na dnie naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Ułóż 1 połówkę łososia, od strony skóry w dół, na mieszance koperkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połączyć jedną trzecią mieszanki koperku i buraków w małej misce; rozłożyć na łososia. Wierzch z pozostałą połową łososia, Skórka do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
BurakBurak
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pozostałą masę koperkową równomiernie rozprowadzić na łososiu. Przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KoperKoper
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Umieść żeliwną patelnię lub inny ciężki przedmiot na łososia, aby ją zważyć; przechowywać w lodówce 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń patelnię; odstawić. Odkryj łososia; ostrożnie obróć stos łososia. Przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
7
Umieść patelnię na łososia, i przechowywać w lodówce 24 godzin. Powtórz procedurę jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Aby przygotować sałatkę, umieść ogórki w durszlaku; posypać 1 łyżką soli. Dobrze rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
9
Spuścić w zlewie 1 godzinę.
10
Umieść ogórki na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
11
Odstawić 5 minut, naciskając od czasu do czasu.
12
Połącz ogórki, ocet i pozostałe składniki z wyjątkiem gałązek koperku. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do 4 godzin, mieszając od czasu do czasu; dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
OcetOcet
KoperKoper
13
Zeskrobać i wyrzucić mieszanki buraków i soli z łososia. Wyrzucić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
BurakBurak
SólSól
14
Łososia pokroić w plastry o grubości 1/8 cala; wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
15
Podawać z sałatką.
16
W razie potrzeby udekorować gałązkami koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia19
Magazyn