Need a danie główne bezglutenowe? Powolne kuchenka koperek-Indyk Chowder może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 390 kalorii, 36g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kukurydzę z kernela, bulion z kurczaka, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Koper-Zupa Z Indyka, Slow Cooker indyk i ziemniaki Chowder, oraz Slow Cooker Indyk Zielony Chili Chowder.
Instrukcje
1
Umieścić indyka w 4-do 5-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Posypać mieszanką czosnkowo-pieprzową i solą. Wymieszać z pozostałymi składnikami z wyjątkiem pół na pół i skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Czosnek
Pieprz
Sól
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
4
W małej misce wymieszaj pół na pół i skrobię kukurydzianą; stopniowo mieszaj do zupy aż do wymieszania. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 20 minut, od czasu do czasu mieszając, aż zgęstnieje.