Koper włoski z migdałami i porzeczkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj smażony koper włoski z migdałami i porzeczkami spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, czosnek, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Koper włoski z migdałami, rodzynkami i szafranem, Kuskus Z Migdałami I Porzeczkami, oraz Quinoa Pilaf Z Ciecierzycą, Porzeczkami I Migdałami.
Instrukcje
Przyciąć Cebulki kopru włoskiego wszystkich, ale kilka centymetrów łodygi i liści, ale zostawić trochę obu. Przyciąć dno i pokroić koper włoski i dołączoną część łodygi i liści wzdłuż o ¼ cala grubości.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni o ciężkim dnie na średnim ogniu, aż olej mieni się, ale nie jest jeszcze palenie.
Dodać czosnek mieszając płaszcz w oleju.
Dodać koper włoski, sól i pieprz. Smażyć do miękkości-chrupiące, o 5 protokół.Wymieszaj migdały, porzeczki, kolendrę,skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i szczyptę szafranu. Wymieszać, aż porzeczki trochę pulchnie, o 3 protokół.
Koper włoski i cały płyn przełożyć na tacę do serwowania.
Niech dojdzie do temperatury pokojowej. Może to być wykonane do tego punktu jeden dzień wcześniej, jeśli przechowywane w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed serving.To podawać, wymieszać z liśćmi kolendry i udekorować kilkoma liśćmi kopru włoskiego