Koper włoski z bułką tartą

Koper włoski z bułką tartą
Koper włoski z bułką tartą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 176 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, wermutu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sycylijski makaron z Miecznikiem, koprem, miętą i bułką tartą, Herbed Bread Crumbs, oraz Spaghetti z bułką tartą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Blanszować Koper do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
W średniej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, dodać czosnek i saute. Doprawić koper włoski solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj do patelni i gotować bez ruchu, aby koper włoski mógł trochę brązowo. Rzucaj delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać wermut i doprawić pieprzem. Wymieszać natkę pietruszki i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
5
Podawać z bułką tartą posypaną wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn