Koper Włoski-Potato Hash
Koper włoski-Potato Hash jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, koper włoski, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koper Pieczony + Ziemniaczany, Zupa z kalafiora ziemniaczanego pasternak z pancettą ziemniaczaną, oraz Ham and Potato Hash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj pokrojoną cebulę kopru włoskiego, smażyć brązowe ziemniaki i cebulę na patelnię; gotować 12 minut lub do złotego koloru, często mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać posiekane liście kopru włoskiego, sól i czarny pieprz.