Koper Włoski-Pomarańcza

Koper Włoski-Pomarańcza
Koper włoski-pomarańczowy smak może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, cebulkę kopru włoskiego, pomarańczę pępka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Biały okoń morski z pomarańczowo-Koprowym smakiem, Piersi z kurczaka z dodatkiem pomarańczy-kopru włoskiego-oliwki, oraz lemony fennel relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój cebulę kopru włoskiego na kawałki 1/4 cala i umieść w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj pozostałe składniki, rzucając delikatnie połączyć.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn