Koper Włoski Figowy Szybki Chleb
Szybki chleb z kopru włoskiego może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 338 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, figi calmyrna, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybki marynowany koper włoski z pomarańczą, Super szybka i łatwa Sałatka z kopru włoskiego, oraz Szybki ragout z krewetek, kopru włoskiego i pomidorów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło i mąka 10-calowy bochenek patelni.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce ubić jajka, aż się poluzują.
Dodać cukier i ubić (w razie potrzeby mikserem elektrycznym) do bladego i spienionego, około 2 minut.
Po uruchomieniu bijaków dodaj oliwę z oliwek i ubijaj do połączenia. Wmieszać nasiona kopru włoskiego. Ubić w mieszaninie mąki, aż tylko połączone. Złożyć w figi.
Wlać ciasto do przygotowanego bochenka i piec, aż złoty i tester ciasto wyjdzie czysty, o 45 protokół.