Koper Włoski

Koper Włoski
Koper włoski Slaw jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 94 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę kopru włoskiego, świeżo natkę pietruszki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery wieprzowo-koprowe z koprem włoskim, Sałatka z kopru włoskiego z brzoskwinią-sałatka z kopru włoskiego, oraz Koper Włoski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij oliwę z oliwek i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać koper włoski, cebulę, natkę pietruszki i wrzucić. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
3
Podawać schłodzone i z panini wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn