Koper włoski podsmażony z cytryną i pieprzem
Podsmażony koper włoski z cytryną i pieprzem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytryny, nasiona kopru włoskiego, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Peklowany z papryką cytrynową z sałatką z kopru włoskiego, Koper włoski i pory smażone, oraz
Instrukcje
Nasiona kopru włoskiego gotować w małym rondlu na średnim ogniu 1 minutę lub do tosty.
Umieść nasiona w małej torebce z zamkiem błyskawicznym; zmiażdżyć wałkiem do ciasta.
Połącz nasiona kopru włoskiego, liście kopru włoskiego, sól, skórkę i pieprz w dużej misce.
Na parze plastry kopru włoskiego, pokryte, 5 minut lub do miękkości.
Dodaj koper włoski i oliwę z oliwek do mieszanki liści kopru włoskiego w misce; wrzucić dobrze.