Koper Włoski Duszony Z Cannellini I Boczkiem

Koper Włoski Duszony Z Cannellini I Boczkiem
Duszony koper włoski z Cannellini i boczkiem wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez SippitySup. Mieszanka bekonu sli, cebula, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Koper włoski duszony z Cannellini i boczkiem, Duszone Pory I Koper Włoski Z Boczkiem I Polentą, oraz Duszona Szwajcarska Chard i fasola Cannellini dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn