Koper Prażony

Prażony koper włoski jest bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 100 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1496 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cebul kopru włoskiego, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, oraz Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego.
Instrukcje
Wrzucić kliny kopru włoskiego z oliwą z oliwek i balsamiczny: Rozgrzej piekarnik do 204° (205 ° C).
Włożyć do miski koper włoski i wymieszać z 1-2 łyżkami oliwy z oliwek.
Posypać octem balsamicznym, ponownie na tyle, aby płaszcz.
Upiec koper włoski: wyłożyć patelnię do pieczenia lub naczynie do pieczenia Silpat lub folię aluminiową szczotkowaną oliwą z oliwek. Ułóż na patelni kliny kopru włoskiego i piecz je w temperaturze 205°C (400 ° F) przez 40 minut lub aż kliny kopru włoskiego zostaną ugotowane i zaczną karmelizować się na brzegach.