Koper Ogórkowy Spears
Koperek ogórek może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 40 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, gałązki koperku, ocet i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 336 godzin. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Koper Ogórkowy Spears, Koper Ogórkowy Spears, oraz Koper Ogórkowy Spears.
Instrukcje
Połącz 2 galony wody i soli w dużym pojemniku, mieszając trzepaczką, aż sól się rozpuści.
Dodaj ogórki; odstawić w temperaturze pokojowej na 12 godzin.
Umieścić 2 łyżeczki nasion gorczycy, 2 gałązki koperku i 1 ząbek czosnku po połowie w każdym z 12 (1-pint) gorących sterylizowanych słoików.
Ogórki odsączyć; podzielić na słoiki.
W dużym rondlu połącz ocet, 4 szklanki wody, cukier i przyprawę do marynowania. Doprowadzić do wrzenia; gotować 10 minut. Podziel gorącą mieszaninę octu równomiernie między słoiki, wypełniając do 1/2 cala od góry.
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Pokrywa z metalowymi pokrywkami; przykręcane opaski.
Proces w łaźni z wrzącą wodą przez 20 minut.
Wyjąć słoiki z łaźni wodnej; całkowicie schłodzić i sprawdzić prawidłowe uszczelnienie(patrz uwaga poniżej). Aby uzyskać najlepszy smak, odczekaj 2 tygodnie przed jedzeniem. Przechowuj ogórki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku.
Usuń słoiki z konserwy, kładąc na ręczniku.
Pozostawić słoiki w temperaturze pokojowej od 12 do 24 godzin. Centrum Prasowe każdej pokrywy; pokrywki nie powinny się wyginać ani " pop."
Zdejmij opaski; delikatnie spróbuj podnieść pokrywę z delikatnym naciskiem. Jeśli pokrywa zostanie włączona, masz dobre uszczelnienie.