Koper i marchew Confit
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Koper i marchew Confit może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, cayenne, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest super. Spróbuj Confit Carrot Arancini Canapes Z Pieczoną Marchewką, Koper i Fingerling Confit, oraz Camargue Czerwony Ryż Z Koprem Włoskim Confit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew ogolić obieraczką do warzyw na bardzo cienkie, szerokie wstążki. Ćwierć Cebulki kopru włoskiego wzdłuż, potem bardzo cienko pokroić wzdłuż.
Rozgrzać olej z cayenne, 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu w 1-quart ciężki rondel na małym ogniu do ciepłego.
Dodaj marchew, koper włoski i skórkę i gotuj delikatnie, bez duszenia, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 15 do 20 minut.
Odcedzić olej do miski (patrz uwaga kucharzy, poniżej) i przenieść warzywa do innej miski do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
* Confit może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.* Olej pozostały z gotowania warzyw może być stosowany w sosach sałatkowych lub do aromatyzowania zup.