Koper i marchew Confit

Koper i marchew Confit
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Koper i marchew Confit może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, cayenne, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest super. Spróbuj Confit Carrot Arancini Canapes Z Pieczoną Marchewką, Koper i Fingerling Confit, oraz Camargue Czerwony Ryż Z Koprem Włoskim Confit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchew ogolić obieraczką do warzyw na bardzo cienkie, szerokie wstążki. Ćwierć Cebulki kopru włoskiego wzdłuż, potem bardzo cienko pokroić wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Rozgrzać olej z cayenne, 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu w 1-quart ciężki rondel na małym ogniu do ciepłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj marchew, koper włoski i skórkę i gotuj delikatnie, bez duszenia, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
4
Odcedzić olej do miski (patrz uwaga kucharzy, poniżej) i przenieść warzywa do innej miski do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
* Confit może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.* Olej pozostały z gotowania warzyw może być stosowany w sosach sałatkowych lub do aromatyzowania zup.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn