Konserwowanie zbiorów: masło brzoskwiniowe z cynamonem, imbirem i goździkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc daj konserwowanie zbiorów: masło brzoskwiniowe z cynamonem, imbirem i goździkiem spróbuj. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 57 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brzoskwiń, mielonych goździków, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Konserwowanie zbiorów: podstawowe Pesto bazyliowe, Konserwacja zbiorów: Super zielony proszek warzywny, oraz Lody Cynamonowo-Goździkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując partiami, Wrzuć brzoskwinie do robota kuchennego lub blendera i zmiksuj na gładką masę.
Puree z brzoskwiń wlać do garnka z grubym dnem i wymieszać z przyprawami. Gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu, często mieszając, przez około 60 minut lub aż zgęstnieje do drobnej pasty.Blendować do uzyskania gładkości za pomocą blendera zanurzeniowego, wlać do kufli słoików mason wielkości i przechowywać w lodówce lub można za pomocą metody kąpieli wodnej.