Konserwowa Sałatka Z Limonki Tabbouleh

Konserwowa Sałatka Z Limonki Tabbouleh
Przepis zachowany Limonka Sałatka Tabbouleh jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z limonki, oliwki kalamatan, szczypta cukru, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kasza jaglana z kolendrą i limonką, Sałatka kuskus-pietruszka z cytryną konserwową, oraz Śródziemnomorska sałatka z kurczakiem z zakonserwowanymi cytrynami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz bulgur i 1 1/2 szklanki gorącej wody w średniej misce; odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Drenaż.
3
Połącz bulgur, ogórek i kolejne 5 składników (przez ciecierzycę) w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
OgórekOgórek
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Olej i pozostałe składniki połączyć w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać sos na mieszaninę bulgur; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn