Konserwa Żurawinowo-Pomarańczowa
Żurawina-pomarańcza Conserve może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz imbir, cukier, liście laurowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Cranberry Conserve, Cranberry Conserve, oraz Cranberry Conserve.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć sok żurawinowy, cydr jabłkowy, cukier, skórkę pomarańczową, imbir i liście laurowe. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zmniejszy się o połowę, około 20 minut.
Dodać orzechy, ocet i żurawinę. Kontynuuj gotowanie, aż żurawina pęknie, około 15 minut.