Konserwa Żurawinowo-Pomarańczowa

Konserwa Żurawinowo-Pomarańczowa
Żurawina-pomarańcza Conserve może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz imbir, cukier, liście laurowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Cranberry Conserve, Cranberry Conserve, oraz Cranberry Conserve.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połączyć sok żurawinowy, cydr jabłkowy, cukier, skórkę pomarańczową, imbir i liście laurowe. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zmniejszy się o połowę, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
JabłecznikJabłecznik
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać orzechy, ocet i żurawinę. Kontynuuj gotowanie, aż żurawina pęknie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn