Konserwa Żurawinowo-Pomarańczowa
Żurawinowo-pomarańczowa Konserwa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka niefiltrowanego soku żurawinowego, octu balsamicznego, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Konserwa Żurawinowa, Konserwa Żurawinowa, oraz Konserwa Żurawinowa.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim rondlu połącz sok żurawinowy, cydr jabłkowy, cukier, skórkę pomarańczową, imbir i liście laurowe. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę, o 20 protokół.
Dodać orzechy, ocet i żurawinę. Nadal gotować, aż żurawina pęknie, o 15 protokół.