Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Żurawina owoców konserwy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka skórki pomarańczowej, cukru, skórki cytrynowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Konserwa Owoców Żurawiny, Konserwa Żurawinowa, oraz Konserwa Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Żurawinę, cukier i 1 szklankę wody gotować w rondlu na małym ogniu przez około 5 minut lub aż Skórki się otworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj jabłko, skórki, i soki i gotować 15 więcej minut.