Konserwa Gruszkowo-Pomarańczowa
Konserwa gruszkowo-pomarańczowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie maraschino, cukier, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Pear Conserve, Apple Pear & Walnut Conserve, oraz Konserwa gruszkowa z wiśniami i orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gruszki, pomarańczę i cukier wymieszać w 2-do 3 1/2-quart powolnej kuchence.
Przykryj i gotuj na wysokim ogniu 2 godziny.
Wymieszać mieszaninę. Gotować odkryte na wysokim ustawieniu ciepła 1 1/2 do 2 godzin lub aż bardzo grube. Wymieszać z wiśniami i orzechami włoskimi. Fajne około 2 godzin.
Łyżka przechowywać w pojemniku. Przykryć i przechowywać w lodówce do 3 tygodni.