Konkurs Barbecue Bark Wieprzowy

Konkurs Barbecue Bark Wieprzowy
Zawody grillowe łopatka wieprzowa może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 468 kalorii, 57g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Jeśli masz grill ciepła: niski, woda, galaretka jalapeño, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć syropu z agawy, możesz podążać za tym daniem głównym z Skinny Berry Pie Milkshake jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 14 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bark Wieprzowy Z Grilla, Łopatki wieprzowe Marshalla i sos Barbecue, oraz Żeberka grillowe w stylu konkurencji dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby dusić: w średniej misce, ubij razem sok jabłkowy, ocet, brązowy cukier, sos barbecue, sos Worcestershire, agawa i galaretka jalapeño. Przykryć i odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Aby wykonać zastrzyk: w średniej misce, ubij razem sok jabłkowy, brązowy cukier, ocet, wodę, sos Worcestershire i sól. Za pomocą strzykawki wstrzyknąć wieprzowinę w odstępach co 1 cal, używając całego roztworu do wstrzykiwań. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Równomiernie posmarować łopatkę wieprzową z grillem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki drewna do palenia, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalany i produkcji dymu, umieścić kolby wieprzowe w palacza lub grilla i dymu, aż Na Zewnątrz okazało głęboki kolor mahoń, 5 do 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieść Tyłek wieprzowy na kawałku bardzo dużej folii aluminiowej o dużej wytrzymałości z bokami złożonymi do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Wlać 1 szklankę duszenia na tyłek wieprzowy. Rezerwa pozostałych braise. Uszczelnij folię wokół wieprzowiny, owijając dodatkowymi kawałkami w razie potrzeby i włóż z powrotem do palacza. Kontynuuj gotowanie, aż temperatura wewnętrzna zarejestruje 92° na natychmiastowym termometrze odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Wyjmij wieprzowinę z palacza, otwórz folię i odstaw na 15 do 30 minut. Przeciągnij wieprzowinę na kawałki i umieść na średniej patelni, zachowując dusić i odrzucając kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Wylać zarezerwowany dusić na ciągniętej wieprzowiny i wymieszać razem do pełnej dystrybucji dusić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
9
Dodać dodatkowy dusić do smaku.
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia36
Magazyn