Konkurs Barbecue Bark Wieprzowy

Zawody grillowe łopatka wieprzowa może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 468 kalorii, 57g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Jeśli masz grill ciepła: niski, woda, galaretka jalapeño, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć syropu z agawy, możesz podążać za tym daniem głównym z Skinny Berry Pie Milkshake jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 14 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bark Wieprzowy Z Grilla, Łopatki wieprzowe Marshalla i sos Barbecue, oraz Żeberka grillowe w stylu konkurencji dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby dusić: w średniej misce, ubij razem sok jabłkowy, ocet, brązowy cukier, sos barbecue, sos Worcestershire, agawa i galaretka jalapeño. Przykryć i odstawić do użycia.
Aby wykonać zastrzyk: w średniej misce, ubij razem sok jabłkowy, brązowy cukier, ocet, wodę, sos Worcestershire i sól. Za pomocą strzykawki wstrzyknąć wieprzowinę w odstępach co 1 cal, używając całego roztworu do wstrzykiwań. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Równomiernie posmarować łopatkę wieprzową z grillem.
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki drewna do palenia, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalany i produkcji dymu, umieścić kolby wieprzowe w palacza lub grilla i dymu, aż Na Zewnątrz okazało głęboki kolor mahoń, 5 do 7 godzin.
Umieść Tyłek wieprzowy na kawałku bardzo dużej folii aluminiowej o dużej wytrzymałości z bokami złożonymi do góry.
Wlać 1 szklankę duszenia na tyłek wieprzowy. Rezerwa pozostałych braise. Uszczelnij folię wokół wieprzowiny, owijając dodatkowymi kawałkami w razie potrzeby i włóż z powrotem do palacza. Kontynuuj gotowanie, aż temperatura wewnętrzna zarejestruje 92° na natychmiastowym termometrze odczytu.
Wyjmij wieprzowinę z palacza, otwórz folię i odstaw na 15 do 30 minut. Przeciągnij wieprzowinę na kawałki i umieść na średniej patelni, zachowując dusić i odrzucając kość.
Wylać zarezerwowany dusić na ciągniętej wieprzowiny i wymieszać razem do pełnej dystrybucji dusić.
Dodać dodatkowy dusić do smaku.