Konfetti Bochenek Z Indyka
Konfetti Indyk bochenek jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, rozmaryn, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 36%. Spróbuj Jabłko-Szynka Konfetti Bochenek, Konfetti Meat Loaf, oraz Konfetti z indyka w kremowym sosie Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spray 7 1/2 przez 3 3/4-calowy bochenek patelni z gotowania sprayu.
Widelcem rozbij mięso indycze na kawałki w misce.
Dodać jajko, zieloną paprykę, czerwoną paprykę, seler, czerwoną cebulę, bułkę tartą, tymianek, rozmaryn, majeranek, przyprawioną sól i czarny pieprz; dokładnie wymieszać rękami. Delikatnie wklep mieszaninę w przygotowaną patelnię bochenka, pozostawiając niewielką przestrzeń między mieszaniną mięsa a bokami patelni.
Na bochenku rozprowadzić sos chili.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż soki przejdą jasne i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka bochenka czyta 160 stopni F/70 stopni C, 45 minut do 1 godziny.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.