Kompot żurawinowy z imbirem i melasą

Kompot żurawinowy z imbirem i melasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj kompot żurawinowy z imbirem i melasą. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier, wodę, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Melasa Ciasteczka Imbirowe, Melasa Ciasteczka Imbirowe, oraz Ciasteczka Imbirowo-Melasowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz żurawinę, 1 1/2 szklanki wody, cukru, imbiru i szalotki w ciężkim dużym rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Przykryć i gotować, aż jagody pękną, o 10 protokół. Wymieszać z melasą. Doprawić solą. Super. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, około 3 godzin. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MelasaMelasa
JagodyJagody
SzalotkaSzalotka
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn