Kompot żurawinowo-pomarańczowy z Port

Kompot żurawinowo-pomarańczowy z Port
Kompot żurawinowo-pomarańczowy z Porto to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 16 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mielonych goździków, żurawiny, Porto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Przyprawione medaliony wieprzowe z sosem żurawinowo-pomarańczowym, Kompot Pomarańczowo-Żurawinowy, oraz Kompot Żurawinowo-Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Połączyć Porto i miód w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj żurawinę; gotuj 6 minut lub aż żurawina zacznie pękać, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cukrem i pozostałymi składnikami; gotować 5 minut lub aż cukier się rozpuści. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CukierCukier
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn