Kompot Żurawinowo-Jabłkowy

Kompot Żurawinowo-Jabłkowy
Kompot żurawinowo-jabłkowy może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 9 i kosztuje 92 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, żurawinę, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kompot Jabłkowo-Żurawinowy, Kompot żurawinowy z jabłkiem i pomarańczą, oraz Holenderskie Dziecko Z Kompot Jabłkowo-Żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia, i gotować 5 minut lub aż zredukowana do 1/2 szklanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać żurawinę i pokrojone w kostkę jabłko; gotować na średnim ogniu 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać syrop i gotować dodatkowe 5 minut. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
3
Podawać kompot w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia7
Magazyn