Kompot Zimowy Z Rumem

Kompot Zimowy Z Rumem
Kompot zimowy z rumem jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Jest idealny do Zima. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sekcje grejpfruta, laski cynamonu, żurawiny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Chipotle-Sałatka z dyni Zimowej i Czarnej Fasoli, Pieczony kompot z owoców zimy, oraz 10-minutowy zimowy kompot owocowy.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 5 składników w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż żurawina pop.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać owoce, delikatnie wymieszać. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub do całkowitego ogrzania. Wyrzucić laski cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
OwoceOwoce
3
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn