Kompot Zimowy Z Rumem

Kompot Zimowy Z Rumem
Kompot zimowy z rumem jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Jest idealny do Zima. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sekcje grejpfruta, laski cynamonu, żurawiny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Chipotle-Sałatka z dyni Zimowej i Czarnej Fasoli, Pieczony kompot z owoców zimy, oraz 10-minutowy zimowy kompot owocowy.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 5 składników w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż żurawina pop.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać owoce, delikatnie wymieszać. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub do całkowitego ogrzania. Wyrzucić laski cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
OwoceOwoce
3
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn