Kompot Z Suszonych Owoców

Kompot Z Suszonych Owoców
Kompot z suszonych owoców może być tylko sosem, którego szukasz. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka żurawiny, owoców, jogurtu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kompot Z Suszonych Owoców, Kompot Z Suszonych Owoców, oraz Kompot Z Suszonych Owoców.

Instrukcje

1
W małym rondlu dusić razem Porto i cukier na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać suszone owoce i suszoną żurawinę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Suszone OwoceSuszone Owoce
3
Podawać na mrożonym jogurcie i udekorować prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
Jogurt MrożonyJogurt Mrożony

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn