Kompot z rabarbaru, gruszki i jabłka

Kompot z rabarbaru, gruszki i jabłka
Rabarbar, Gruszka i kompot jabłkowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać rabarbar, cynamon, Galan jabłko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron margherita z rabarbarem i kompot jabłkowy, Kompot Z Jabłek I Gruszek, oraz Crockpot Jabłko + Gruszka Kompot dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać jabłko i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Dodać gruszkę; gotować 1 minutę lub do miękkości owoców, delikatnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
GruszkaGruszka
4
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
5
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn