Kompot pomarańczowy i Kiwi z prażonymi migdałami może być właśnie sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką wodę, pomarańcze, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kompot owocowy z prażonymi migdałami, Fasolka szparagowa o zapachu pomarańczy z prażonymi migdałami, oraz Tarta z gorzkiej czekolady i pomarańczy z prażonymi migdałami.
Instrukcje
1
Pierwsze 5 składników wymieszać w małym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło; gotuj na wolnym ogniu, aż płyn będzie syropowaty i lekko zmniejszony, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
3
Ułóż plastry pomarańczy i kiwi w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
Kolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Na owoce wlać gorący syrop i przyprawy. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.