Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sosy, więc wypróbuj kompot z pieczonych owoców. Ten przepis służy 11. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, brzoskwiń, grejpfrutów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony kompot z owoców zimowych, Pieczony jogurt z kompot z owoców tropikalnych, oraz Pieczone Kokosowe francuskie tosty z kompot z owoców tropikalnych podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W 13. x 9 po. naczynie do pieczenia, połączyć pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małym rondlu połączyć masło i brązowy cukier. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać 2-3 minuty lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać z winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Polać owoce i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
5
Piec bez przykrycia, 20-25 minut lub do rozgrzania.