Kompot Wiśniowo-Żurawinowy Ciemny

Kompot Wiśniowo-Żurawinowy Ciemny
Kompot z ciemnej wiśni i żurawiny może być właśnie sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, żurawinę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Kompot żurawinowo-Wiśniowy, Kompot z żurawiny, szalotki i suszonej wiśni, oraz Żurawina i ciemna wiśnia Clafoutis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować 10 minut lub aż owoce będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cukrem i sokiem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż gruby (około 25 minut), mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić skórkę z cytryny. Super. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn