Kompot Wiśniowo-Żurawinowy Ciemny
Kompot z ciemnej wiśni i żurawiny może być właśnie sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, żurawinę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Kompot żurawinowo-Wiśniowy, Kompot z żurawiny, szalotki i suszonej wiśni, oraz Żurawina i ciemna wiśnia Clafoutis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować 10 minut lub aż owoce będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cukrem i sokiem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż gruby (około 25 minut), mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić skórkę z cytryny. Super. Kryj się i wyluzuj.