Kompot rabarbarowo-truskawkowy ze świeżą miętą
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański SOS? Rabarbar i kompot truskawkowy ze świeżą miętą mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 3. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, szerokie kawałki rabarbaru, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kompot Rabarbarowo-Truskawkowy Ze Świeżą Miętą, Deser Ze Świeżych Truskawek Z Rabarbarem, oraz Kompot Rabarbarowo-Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz rabarbar, cukier i 1/4 szklanki wody w dużym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, ażsugar rozpuszcza się, około 3 minut. Dusić delikatnie, aż rabarbar będzie miękki, ale nie rozpada się, mieszając od czasu do czasu, o 7 protokół.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z truskawkami.
Przełożyć do miski i wymieszać z miętą. Schłodzić do ostygnięcia, około 1 godziny.