Kompot Pomidorowo-Imbirowy

Kompot Pomidorowo-Imbirowy
Kompot pomidorowo-imbirowy może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ocet winny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kompot Gruszkowo-Imbirowy, Imbir-wanilia Fro Yo z kompot brzoskwiniowy, oraz Kompot żurawinowy z imbirem i melasą.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem soli i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kompot zgęstnieje i zmniejsza się do 1 1/2 szklanki, około 1 godziny i 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ostudzić do temperatury pokojowej i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Przenieść do słoika i przechowywać w lodówce.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn