Kompot jagodowy z chrupiącymi paskami Won Ton i lodami waniliowymi

Kompot jagodowy z chrupiącymi paskami Won Ton i lodami waniliowymi
Przepis kompot jagodowy z chrupiącymi paskami Won Ton i lodami waniliowymi jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Sprawdza się jako dość tani sos do Lato. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jeżyn, cukru, likieru chambord i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pięciominutowe ciasto z lodami waniliowymi z ciepłym kompot z jagód, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Lody Waniliowe Chai.

Instrukcje

1
Połączyć jagody w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wino, crème de cassis i cukier rozgrzać w małym ciężkim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie zalać jagodami. Wrzucić delikatnie i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Creme De CassisCreme De Cassis
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1
Rozgrzać 1/2 cala oleju w ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, aż wygrał Pasek ton skwierczy po dodaniu. Smażyć paski w 2 lub 3 partiach, delikatnie mieszając łyżką szczelinową, do złotego koloru, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Top kompot z lodami, a następnie wygrał paski ton.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski WontonPaski Wonton
LodyLody
KompotKompot

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn