Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym
Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 159 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 71 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać rozmaryn, grejpfrut, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grejpfrut-Kompot Campari, Kompot Żurawinowo-Rubinowy Grejpfrutowy, oraz Kompot z pomarańczy i grejpfruta.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 5 minut.
Zdejmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Rozmaryn należy usunąć i wyrzucić.
Obrać i przekrój grejpfruta na misce do porcji, aby złapać sok.
Dodaj grejpfruta do miski.
Syrop rozmarynowy zalać owocami w misce.
Dodaj wiśnie. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Dekorować, w razie potrzeby.