Kompot Cytrusowy Z Syropem Karmelowym

Kompot Cytrusowy Z Syropem Karmelowym
Need a SOS bezglutenowy i wegański? Kompot cytrusowy z syropem karmelowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ozdoby: laski cynamonu, cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj Mus Cytrynowy Z Cytrusowym Kompotem I Karmelem, Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym, oraz Kompot brzoskwiniowo-jeżyn z syropem bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj cukier, 1/4 szklanki zimnej wody i syrop kukurydziany w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, 30 minut lub aż mieszanina będzie karmelowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodaj pozostałą 1/2 szklanki wody. (Mieszanina cukru zbryla się, ale rozpuszcza się po podgrzaniu.) Doprowadzić do wrzenia. Gotować, stale mieszając, 5 minut lub aż będzie gładka. Wymieszaj zmielony cynamon i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Polać plastrami pomarańczy i grejpfruta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5
Udekoruj pomarańczowymi lokami i cynamonem, w razie potrzeby, i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
*3 1/3 szklanki słoiczki pomarańczowe sekcje, odsączone, i 5 szklanki słoiczki grejpfruta sekcje, odsączone, mogą być zastępowane dla świeżych owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
świeże Owoceświeże Owoce
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
7
Uwaga: syrop karmelowy można przygotować wcześniej i schłodzić. Podgrzać w rondlu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn