Kompot Cytrusowy
Kompot cytrusowy może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 307 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz krew pomarańcze, pępek pomarańcze, różowy grejpfrut, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kompot Cytrusowy, Kompot Cytrusowy Żurawinowy, oraz Kompot Cytrusowo-Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skórki, sekcji i nasion pomarańczy, mandarynki i grejpfruta.
Skórkę z 1 pomarańczy pokroić w cienkie paski. Odstaw owoce na bok.
W rondlu zagotować skórkę pomarańczową, cukier i gin. Zmniejszyć ogień; dusić, stale mieszając, 15 minut lub aż zgęstnieje.
Skręć paski skórki limonki w 6 pojedynczych kompotów; warstwy sekcji owoców w kompotach.
Na owoce zalać ciepłym syropem.