Kompot brzoskwiniowo-jeżyn z syropem bazyliowym

Kompot brzoskwiniowo-jeżyn z syropem bazyliowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj kompot brzoskwiniowo-jeżyn z syropem bazyliowym. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Jeśli masz jeżyny, sok z cytryny, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Eating Well ma 15 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wegańskie gofry z jeżyn-bazylia syrop klonowy, Syrop Brzoskwiniowo-Bazyliowy, oraz Maślanka z jeżyn Panna Cottas z kompot z jeżyn.
TrudnośćNormalny
Gotowe W48 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn