Kompot żurawinowo-pomarańczowy z Port

Kompot żurawinowo-pomarańczowy z Port
Kompot żurawinowo-pomarańczowy z Porto to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 16 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mielonych goździków, żurawiny, Porto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Przyprawione medaliony wieprzowe z sosem żurawinowo-pomarańczowym, Kompot Pomarańczowo-Żurawinowy, oraz Kompot Żurawinowo-Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Połączyć Porto i miód w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj żurawinę; gotuj 6 minut lub aż żurawina zacznie pękać, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cukrem i pozostałymi składnikami; gotować 5 minut lub aż cukier się rozpuści. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CukierCukier
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn