Komosa Ryżowa Ze Szparagami I Konserwowanym Sosem Cytrynowym
Quinoa ze szparagami i konserwowanym sosem cytrynowym jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, quinoa, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka z komosy ryżowej ze szparagami, groszkiem, awokado i sosem z bazylii cytrynowej, Szparagi Z Winegretem Meyer Lemon I Konserwowaną Cytryną, oraz Sałatka z komosy ryżowej z cytryną i ciecierzycą.