Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską

Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską
Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 392 kalorie, 25g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku, quinoa, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Sicilian Swiss Chard over Quinoa, Czerwona komosa ryżowa z Chardą Szwajcarską i jajkiem w koszulce, oraz Łosoś Z Chardą Szwajcarską.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i 2 ząbki czosnku, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Mieszać quinoa do mieszanki cebuli, aż lekko tosty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wlać bulion warzywny do mieszanki quinoa. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić, aż quinoa jest tender, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
4
W międzyczasie podgrzej łososia, białe wino i wodę w rondlu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż łosoś jest gotowane przez i łatwo płatki widelcem, 10 do 12 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Łososia przełożyć na talerz i pokroić w płatki; wyrzucić skórę i odstawić łososia na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać 2 ząbki czosnku, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wymieszać szwajcarski chard i sok z cytryny do czosnku, aż szwajcarski chard zaczyna mięknąć, o 2 minuty; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
8
Delikatnie złożyć płatków łososia i chard do gotowanej komosy ryżowej. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Komosa Ryżowa GotowanaKomosa Ryżowa Gotowana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn