Komosa ryżowa, kuskus i sałatka Farro z letnimi warzywami
Quinoa, kuskus i sałatka Farro z letnimi warzywami to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 439 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz cebulę, squash, ser feta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Tostowana Izraelska Sałatka z kuskusem z grillowanymi letnimi warzywami, Śródziemnomorska Sałatka z komosy ryżowej z pieczonymi letnimi warzywami, oraz Śródziemnomorska Sałatka z komosy ryżowej z pieczonymi letnimi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 2 szklanki wody i quinoa do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender i woda została wchłonięta, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Doprowadzić 1 1/2 szklanki wody i kuskus do wrzenia w osobnym rondlu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż kuskus będzie miękki, ale twardy do ukąszenia, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
W osobnym rondlu zagotować 3 szklanki wody i farro. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż Farro będzie miękkie i woda zostanie wchłonięta, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Połączyć quinoa, kuskus, farro, ogórek, czerwona cebula, papryka pomarańczowa, i żółty squash razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Pomarańczowa
Squash żółty
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Gałązki Kopru Włoskiego
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane