Komosa ryżowa i jagnięcina z ziołami

Komosa ryżowa i jagnięcina z ziołami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Quinoan i zioła Crusted jagnięcina spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 609 kalorii, 53g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Quinoan and Herb Crusted Lamb, Ziołowa nóżka Jagnięca, oraz Ziołowa Nóżka Jagnięca.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do powlekania: w średniej misce, wymieszać quinoa, tymianek, Skórka z cytryny, sól, i pieprz. Ubić jajka w innej średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PieprzPieprz
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
TymianekTymianek
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Zanurzyć kotlety jagnięce w jajku, a następnie płaszcz z mieszanki quinoa, naciskając lekko, aby pomóc trzymać powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kotlet JagnięcyKotlet Jagnięcy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
JagnięcinaJagnięcina
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać połowę kotlety jagnięce na patelni i gotować, aż światło złoty, o 5 minut z każdej strony na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlet JagnięcyKotlet Jagnięcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać pozostałe 2 łyżki oleju do patelni i gotować Pozostałe kotlety. Odstawić kotlety na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Do sosu: w małej misce, wymieszać creme fraiche, syrop klonowy, i tymianek, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Creme FraicheCreme Fraiche
Syrop KlonowySyrop Klonowy
SOSSOS
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Aby służyć, ułóż kotlety jagnięce na półmisku i podawaj sos obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlet JagnięcyKotlet Jagnięcy
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn