Kolumbijska Żółta zupa z Hominy (Sopa de Maiz Pelao)

Kolumbijska Żółta zupa z Hominy (Sopa de Maiz Pelao)
Przepis Kolumbijska Żółta zupa z Hominy (Sopa de Maiz Pelao) może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz kości karku wieprzowego, ziemniaki, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako zupa. 97 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Cuchuco de Maíz (zupa wieprzowo-kukurydziana z Hominy), Kolumbijska zupa Plantanowa (Sopa de Platano), oraz Sopa de Orejas (Kolumbijska zupa z placków ryżowych) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać wodę, sól, pieprz, całe szalotki, kminek, Sazon Goya i żeberka wieprzowe, doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Gotować przez około 35 do 40 minut. Odrzuć szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać ziemniaki, hominy, tymianek i hogao, przykryć i gotować przez 25 minut więcej lub aż wieprzowina jest gotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Dodać kolendrę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn